E-energy енергоспестяващ продукт

Високи сметки за електроенергия? Искате да спестите пари, но не знаете как? Представяме ви революционната програма за спестяване на електроенергия E-Energy!

E-energy енергоспестяващ продукт

Това иновативно решение ще ви помогне да намалите значително сметките си за електроенергия, без да променяте навиците си на потребление.

E-Energy за закупуване в България
E-Energy цена

Колко струва E-Energy Electricity Saver? Можете да разберете текущата цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Как E-Energy спестява енергия

E-Energy Electricity Saver работи на принципа на съхранение и преразпределение на енергията в електрическата мрежа. Устройството акумулира реактивната енергия, която обикновено не се използва, и я превръща в активна енергия, която захранва домакинските уреди.

Това ви позволява значително да намалите количеството на консумираната от мрежата енергия, без да губите мощността на уредите. В резултат на това електромерът показва по-малко потребление и вие спестявате пари от сметките си за енергия.

Предимства на устройството за спестяване на електроенергия E-Energy

  1. Лесен за използване. Лесно се включва в стандартен контакт, не се изисква специална инсталация. Работи веднага след като го включите.
  2. Спестител на електроенергия. Намалява консумацията на електроенергия с 30-50%. Спестява стотици или хиляди на година от сметката ви за електроенергия. Възвръща разходите си само за 1-2 месеца употреба.
  3. Удължава живота на уредите. Стабилизира мрежовото напрежение. Намалява натоварването на електрическите уреди
  4. Щадящ околната среда. Намалява общото потребление на електроенергия. Намалява въглеродния отпечатък на домакинството. Помага за опазването на околната среда.
  5. Безопасност. Изработен от безопасна за огъня пластмаса. Не излъчва вредни лъчения.

По този начин електроспестяващото устройство E-Energy е полезна инвестиция, която бързо ще се изплати и ще донесе много други ползи.

Ефективност за различни уреди

  • Перална машина – 50% икономия;
  • Климатик, компютър – 45%;
  • Хладилник – 40%;
  • чайник, тостер – 35%;
  • Електрическа печка – 30%.

Къде да закупите E-Energy

E-Energy Electricity Saver може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация с експерт по лекарството по телефона и не ви задължава да купувате.

Отзиви на клиентите на E-Energy

Василий:

Имам голяма къща и много електроуреди – хладилник, пералня, електрическа кана и др. Преди сметките за електроенергия бяха просто огромни, беше страшно да се гледат. Но откакто инсталирах E-Energy, сметките ми намаляха наполовина! Много съм щастлива, най-накрая не ми се налага да се притеснявам за огромни сметки. Благодаря на разработчиците за това устройство!

Олга:

Живея в малък апартамент. Разполагам само с хладилник, пералня и телевизор. Но дори и те струват много пари. Когато ми препоръчаха устройство за пестене на енергия, отначало бях скептично настроена, но реших да го пробвам. И няма да повярвате – икономиите бяха много забележими! Сметката ми за електроенергия намаля с около 30 %. Благодаря на това устройство за това, че спаси семейния бюджет.

Сергей:

Използвам устройството от 3 месеца. Живея в апартамент със съпругата си и двете си деца, имаме много домакински уреди. Това устройство е дар от Бога за нашето семейство. Сметките за електроенергия чувствително намаляха, много съм доволен от икономиите.

Купете сега в България