Dia drops за диабет

Dia Drops е нова дума в борбата с диабета. Това е естествено средство на базата на растителни екстракти, което помага за нормализиране на нивата на кръвната глюкоза и за предотвратяване на усложненията на диабета.

Dia drops за диабет

Dia Drops съдържа екстракти от фасул, коприва, бреза, пелин и черна боровинка. Тяхната комбинация има комплексно действие: стабилизира кръвната захар, възстановява функцията на панкреаса и подобрява метаболизма. След едномесечен прием на Dia Drops 89% от пациентите са с нормализирани нива на захарта.

Dia Drops купи в България
Dia Drops цена

Колко струва Dia Drops? Можете да разберете текущата цена, като кликнете върху връзката по-горе към официалния уебсайт на търговеца.

Ползи от Dia Drops при диабет

 • Стабилизира кръвната захар, като предотвратява скоковете в нивата на глюкозата. Екстрактът от боб насърчава производството на инсулин и повишава чувствителността на клетките към него. Това е ключов механизъм за регулиране на кръвната захар при диабет.
 • Възстановява функцията на панкреаса. Пелинът и копривата стимулират обновяването на клетките в панкреаса. Той започва да произвежда инсулин в нормален режим.
 • Подобрява обмяната на веществата. Черната боровинка и брезата нормализират липидния и въглехидратния метаболизъм. Това спомага за загубата на наднормено тегло и подобряване на здравето.
 • Укрепва имунната система. Екстрактът от коприва насища организма с витамини, минерали, хлорофил. Той повишава имунитета и устойчивостта към инфекции.
 • 100% натурален състав. За разлика от лекарствата, Dia Drops не съдържа химически компоненти, така че е абсолютно безопасен.

Състав на Dia Drops

 1. Екстрактът от боб нормализира нивата на захарта благодарение на комплекс от полезни вещества, включително калций, калий, хром.
 2. Копривата възстановява клетките на панкреаса благодарение на витамините А, С, група В, бета-каротин, хлорофил.
 3. Екстрактът от бреза подобрява липидния метаболизъм благодарение на бетулин и флавоноиди.
 4. Пелинът стимулира производството на инсулин с помощта на етерични масла и витамин С.
 5. Черната боровинка нормализира въглехидратната обмяна благодарение на комплекса от антоцианини и витамин Р.

Инструкции за употреба Dia Drops

 • Приемайте по 20 капки 2 пъти дневно по време на хранене.
 • Разредете капките в чаша вода и изпийте.
 • Курс на прием – 1-2 месеца за постигане на траен ефект.
 • За профилактика на диабет е достатъчен 1 месец.

Къде да купя Dia Drops

Dia Drops се предлага за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Dia Drops в аптека

В момента не можете да закупите Dia Drops в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнение на експерти

Маргарита, ендокринолог:

Препоръчвам Dia Drops на моите пациенти от няколко години. Това е едно наистина ефективно и безопасно средство, което помага да се държи захарта под контрол. След един курс на приема му повечето пациенти нормализират нивата на глюкозата и се чувстват по-добре.

Дмитрий, терапевт:

Dia Drops е отлична алтернатива на традиционните лекарства за намаляване на захарта, тъй като съдържа само естествени компоненти. Наблюдавам стабилен положителен ефект при 85 % от моите пациенти, които приемат тези капки. Те се понасят добре и не предизвикват странични ефекти.

Отзиви на клиенти за Dia Drops

Мария, на 39 години

Приемам Dia Drops от 3 месеца. През това време захарта влезе в норма, изчезнаха умората и раздразнителността. Сега мога да си позволя леки въглехидрати и нивата на глюкозата ми остават стабилни. Това е просто чудо, най-накрая успях да победя диабета!

Джулия, на 35 години

Купих Dia Drops за съпруга ми, който има диабет тип 2. Той приемаше капките в продължение на 6 седмици – това беше достатъчно, за да се нормализира захарта му и да се намалят колебанията през деня. Съпругът ми вече не се оплаква от слабост и главоболие. Дори настроението му се подобри. Препоръчвам капки Диа на всеки, който има проблеми със захарта.

Павел, на 32 години

Аз съм диабетик от 24-годишна възраст, постоянно страдах от скокове на захарта. Dia Drops е първото средство, което наистина помогна да стабилизирам нивата на глюкозата. Приемах капките в продължение на 2 месеца и сега захарта ми не излиза извън нормата, дори ако леко се отклоня от диетата.

Олга, на 48 години

Лекарите ми поставиха диагноза „преддиабет“ заради високата захар на гладно. Реших да не чакам, докато се развие диабет, а да започна да действам сега. Прочетох за Dia Drops в интернет и си ги купих. Взех 1 курс и сега анализите ми са в норма и се чувствам чудесно! Ще пия тези капки редовно за профилактика.

Сергей, на 35 години

Баба ми беше диагностицирана с диабет тип 2 на 76-годишна възраст. Тя категорично се страхуваше да си инжектира инсулин. Купих ѝ капки Диа и след един месец лечение нивата на захарта ѝ се нормализираха! Баба ми е много доволна от ефекта и казва, че се чувства много по-бодра. Мисля, че тези капки са удължили живота ѝ.

Купете сега в България