Cystenon от цистита

Циститът е често срещано възпалително заболяване на пикочните пътища, което може да причини сериозен дискомфорт и да повлияе негативно на качеството на живот. Ако сте уморени от честите посещения на тоалетната, болезнените усещания и безпокойството, Cystenon е ефективно природно средство, което ще ви помогне да се отървете от цистита веднъж завинаги.

Cystenon от цистита

Cystenon е иновативен продукт, базиран на уникална формула, разработена от водещи експерти в областта на фитотерапията. Това естествено и безопасно средство не само премахва симптомите на цистита, но и въздейства върху първопричината за заболяването, като предотвратява повторната му поява.

Благодарение на мощното си противовъзпалително и антимикробно действие, Цистенон ефективно се бори с бактериите, причиняващи цистит, като ги унищожава и предотвратява размножаването им. Освен това този продукт създава естествена защитна бариера в отделителната система, предотвратявайки повторна инфекция.

Cystenon купи в България
Cystenon цена

Колко струва Цистенон при цистит? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Cystenon

 • Натурален състав без синтетични добавки и консерванти, което го прави абсолютно безопасен за здравето. Натуралните растителни компоненти на Цистенон не само ефективно се борят със симптомите на цистит, но и са хипоалергенни, не предизвикват странични ефекти и не нарушават естествените процеси в организма.
 • Комплексно въздействие върху причините и симптомите на цистит. Уникалната формула на Цистенон въздейства едновременно върху няколко фактора, причиняващи цистит: премахва болката и възпалението, унищожава бактериите, предотвратява размножаването им и повторното заразяване.
 • Предотвратява рецидивите и преминаването към хронична форма. Благодарение на мощното си антимикробно и противовъзпалително действие, Цистенон значително намалява риска от рецидивиращ цистит и преминаването му в хроничен стадий.
 • Без негативни ефекти върху организма. За разлика от синтетичните лекарствени продукти, Цистенон няма неблагоприятни ефекти върху чревната микрофлора, чернодробната функция и метаболизма, което го прави безопасен за продължителна употреба.
 • Ефективност както при лечението, така и при профилактиката на цистита. Цистенон е показан не само за комплексна терапия на остър и хроничен цистит, но и за профилактика на рецидивите на заболяването.

Състав на Cystenon

 1. Екстракт от плод на червена боровинка (Cranberry) – богат на антиоксиданти, витамини и органични киселини, които имат мощно антимикробно и противовъзпалително действие, предотвратява размножаването на бактериите и прилепването им към стените на пикочния мехур.
 2. Екстракт от билката златна пръчица (Goldenrode) – има изразени диуретични, антисептични и спазмолитични свойства, подпомага отделянето на бактериите от пикочните пътища, облекчава болката и възпалението.
 3. Екстракт от цветове на лайка (Лайка) – богат на биологично активни съединения с антиоксидантни, противовъзпалителни и антибактериални свойства, има успокояващо действие върху лигавиците.
 4. Екстракт от борова кора (Борова кора) – съдържа проантоцианидини – мощни антиоксиданти, които засилват действието на другите компоненти, повишавайки ефективността на продукта като цяло.

Инструкции за употреба

 • За постигане на максимални резултати се препоръчва да приемате Цистенон 2 капсули 2 пъти дневно, като се изпива чаша вода, 30 минути преди хранене.
 • Продължителността на курса на лечение зависи от тежестта на заболяването и индивидуалните особености на организма.
 • При хронични и усложнени форми на цистит се препоръчва провеждането на 2-3 курса на лечение с почивки от 10 дни.

Къде да купя Cystenon

Cystenon за цистит е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Cystenon в аптеката

В момента не можете да закупите Cystenon в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Мелания, уролог:

Редовно препоръчвам Цистенон на моите пациенти, страдащи от цистит, тъй като това е безопасно и ефективно средство с естествен произход. То не само облекчава симптомите на заболяването, но и предотвратява повторната му поява, което е особено важно за тези, които са склонни към чести обостряния. Цистенон демонстрира отлични резултати дори при занемарени и хронични форми на цистит.

Степан, уролог:

В моята практика Cystenon се доказа като надеждно и безопасно средство за комплексна терапия на цистита. Благодарение на уникалния си билков състав този продукт има мощно антимикробно, противовъзпалително и спазмолитично действие, което ви позволява бързо да се справите със симптомите на заболяването и да предотвратите неговите усложнения. Важно предимство на Цистенон е отсъствието на странични ефекти и негативни въздействия върху организма.

Отзиви за купувачи Cystenon

Ирина, на 32 години:

Преди бях постоянно измъчвана от цистит: болка, чести пориви към тоалетната, възпаление. Вземах куп антибиотици, но след отмяната им всичко се върна. Една приятелка ме посъветва да опитам Цистенон и не съжалявам. След първия курс на прием ми стана много по-лесно, а след няколко месеца циститът напълно изчезна. Сега се чувствам здрава и енергична, а болестта напомня само спомени.

Марина, на 46 години:

Страдам от хроничен цистит от много години и дълго време никакви лекарства не помагаха. Реших да опитам природното средство Цистенон, което ми беше препоръчано от една позната. След една седмица употреба почувствах облекчение, а след пълен курс възпалението и болката бяха напълно изчезнали. Сега периодично приемам профилактични курсове, за да предотвратя рецидив. Препоръчвам на всички, които са уморени от цистита.

Елена, на 38 години:

Преди няколко години започнах да имам проблеми с цистит и се налагаше постоянно да приемам антибиотици, от които имаше странични ефекти. Една приятелка ме посъветва да опитам Цистенон и аз реших да рискувам. Още след първия курс усетих значително подобрение, а след три курса циститът премина напълно. Сега отново съм здрава и пълна с енергия, а за проблема ми напомнят само спомените.

Анна, на 29 години:

Измъчвана от цистит в продължение на много години, докато не открих Cystenon. Това природно средство буквално ме спаси от страданието. След първите няколко дни от приема му облекчението беше осезаемо, а след месец забравих какво е болка и чести посещения на тоалетната. Сега периодично приемам профилактични курсове, за да предотвратя рецидив.

Вера, на 35 години:

Преди редовно получавах цистит след хипотермия или стрес. Докато не открих Цистенон – това е просто чудодейно средство. Помогна ми да се отърва от цистита бързо и безопасно, без странични ефекти. Сега при първите признаци веднага започвам да приемам Цистенон и проблемът изчезва в корена си.

Купете сега в България