Casa Nova за потентност

Casanova е мощен комплекс с подобрена ефикасност. Благодарение на активните си съставки Casanova подпомага по-доброто кръвообращение и осигурява силна ерекция.
Casa Nova за потентност
Той съдържа магнезий и глицин, които поддържат постигнатите резултати за дълго време. Освен това Casanova тонизира и укрепва организма, което е особено важно за дълготраен секс през цялата нощ.

Casa Nova купи в България
Casa Nova цена

Колко струва Casa Nova за потентност? Можете да разберете текущата цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Casa Nova за потентност

  • Повишена сексуална потентност и дълготрайна ерекция;
  • Отлични сексуални отношения по всяко време на деня или нощта;
  • Възстановяване на сексуалната функция във всяка възраст;
  • Укрепване на мъжкото здраве и подобряване на цялостното състояние на организма.

Състав на CasaNova

  • Phallus Impudicus е гъба, която отдавна се използва в Тибет и Близкия изток за възстановяване и укрепване на еректилната функция, както и за увеличаване на енергията по време на секс. При приема на тази гъба тибетските и източноазиатските мъже придобиват сила, издръжливост и страст в леглото.
  • Екстракт от гуарана – разширява кръвоносните съдове, има стягащ и тонизиращ ефект, стимулира ерекцията.
  • Муира Пуама – увеличава притока на кръв в пениса и подобрява качеството на спермата.
  • Земно племе – има съдоразширяващо действие и спомага за облекчаване на психоемоционалното напрежение.
  • Panax Ginseng – микроелемент от съществено значение за намаляване на симптомите на сексуална импотентност, тъй като подобрява кръвообращението.

Инструкции за употреба

Casanova се предлага под формата на капки, които бързо се разтварят във вода или друга безалкохолна напитка. Препоръчва се да се приема преди сексуален контакт. Препоръчва се да се приема 1-2 пъти дневно в продължение на 28 дни, за да се постигне терапевтичен ефект.

Къде да купя Casa Nova за потентност

Casa Nova може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите автентичен и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Casa Nova в аптеката

В момента не можете да закупите Casa Nova за потентност в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви от специалисти

Владимир Беляев, уролог:

Casa Nova е много ефективно средство за повишаване на потентността. Активните му съставки спомагат за увеличаване на кръвообращението и поддържане на силна ерекция. Препоръчвам този продукт на моите пациенти, тъй като е показал надеждни резултати и помага за възстановяване на сексуалната функция.

Елена Морозова, сексолог:

Уникалният му състав, който включва растителни екстракти, гарантира подобрен кръвоток в пениса и повишена енергия по време на секс. Препоръчвам това средство на моите пациенти и те отбелязват значително подобрение в сексуалния си живот.

Максим Ковалевски, фармаколог:

Проучванията показват, че Casa Nova е изключително ефективна за повишаване на потентността. Неговите активни съставки, като гуарана и екстракт от муира пуама, насърчават разширяването на кръвоносните съдове и подобряват притока на кръв в пениса. Благодарение на това продуктът осигурява стабилна и дълготрайна ерекция.

Мнения на клиентите на Casanova

Хуанг, на 39 години:

След трудна житейска ситуация, свързана с развод и притеснения, бях в състояние на депресия в продължение на почти една година. Дори не исках да гледам порно. Отидох при лекар, който ми препоръча Казанова. Тези капки наистина работят! Никога не съм се чувствал по-уверен и удовлетворен в сексуалния си живот. Сега имам няколко партньори и посещаваме суингър партита.

Петър, на 52 години:

Никога не съм вярвал, че Casanova може наистина да действа. Не го приемах на сериозно. Но бях приятно изненадан от ефекта му. Сега участвам в нови и вълнуващи сношения. Съжалявам, че не бях започнал да я приемам по-рано. Той е просто невероятен! Сега мога да се наслаждавам на аналния секс, тъй като имах проблеми с ерекцията. Жена ми е шокирана!

Нурия, на 33 години:

Аз съм с 12 години по-млада от съпруга си. Имаме съвместен бизнес и последните няколко години бяха много напрегнати, което се отрази на сексуалния ни живот. Често бяхме уморени и не бяхме готови за секс вечер. Уморена от това, реших да опитам Казанова по препоръка на приятел. Този продукт е просто възхитителен! Сега сексуалният ни живот се оправи. Много съм щастлива, защото съм в най-сексапилната си възраст и искам да й се наслаждавам със съпруга си.

Купете сега в България