Cardiotonus за хипертония

Капсулите Cardiotonus са в състояние да намалят кръвното налягане до стойност, която е оптимална за вашата възрастова категория. Продуктът не изисква употреба през целия живот, тъй като кратък курс е достатъчен за ефективна терапия.

Cardiotonus за хипертония

Капсулите са с растителен състав, който няма да предизвика резистентност и нежелани реакции. Съставките на формулата ще се натрупват в организма и ще имат продължителен резултат.

Cardiotonus купи в България
Cardiotonus цена

Колко струва Кардиотонус? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Cardiotonus

В продължение на няколко години неуспешно лекувате хипертония и вече сте разочаровани от постиженията на съвременната медицина? Вероятно все още не сте опитали капсулите Кардиотонус, защото те имат следните предимства:

 • Безопасност. Формулата на лекарственото средство съчетава само синергични и силно екологични компоненти от естествен произход. Това означава, че то се усвоява напълно от организма, без да причинява вреди на органите и системите;
 • Доказана ефикасност. Терапевтичната ефективност на Кардиотонус от хипертония – не са празни думи, а факт, потвърден експериментално и чрез изучаване на реални отзиви на бивши пациенти с хипертония;
 • Комплексно действие. Капсулите Cardiotonus укрепват и подмладяват миокарда, възстановяват плътността на съдовата стена, регулират кръвообращението, стабилизират нивото на захарта и холестерола, имат противотревожно, антиоксидантно и имуномодулиращо действие;
 • Универсалност. Означава, че Кардиотонус се препоръчва да приема почти всеки човек, страдащ от високо кръвно налягане;
 • Цена. Поръчвайки Кардиотонус на уебсайта на производителя, можете да спестите пари за хипертония, като същевременно се отървете от болестта за дълго време!

Състав на Кардиотонус

Съставът на капсулите Кардиотонус съчетава само фитокомпоненти, които възстановяват сърдечно-съдовата система и състоянието на други органи и системи.

 1. Екстракт от маслинови листа. Допринася за поддържане на нормално кръвно налягане.
 2. Екстракт от плодове на глог. Подпомага нормалната функция на сърцето и сърдечно-съдовата система.
 3. Екстракт от корен на валериана. Подпомага правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.
 4. Екстракт от чесън. Подпомага нормализирането на сърдечната функция и нивата на холестерола.
 5. Витамин С. Допринася за образуването на колаген за нормалното функциониране на кръвоносните съдове.
 6. Витамин В1. Подобрява сърдечната дейност.

Инструкции за употреба

Мечтаете ли да се излекувате от хипертония? Подобно желание е осъществимо, ако следвате инструкциите за употреба на Кардиотонус капсули:

 • Лекарството се приема ежедневно по 2 капсули сутрин.
 • Продължителността на курса на лечение е 30 дни.

Формулата е безопасна, така че приемът ѝ определено няма да навреди на хипертониците. Въздържайте се от употреба на Кардиотонус капсули при непълнолетни, при алергични реакции към компонентите на състава, както и в периоди на кърмене и бременност.

Къде да купя Cardiotonus

Кардиотонус е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Cardiotonus в аптеката

В момента не можете да закупите Кардиотонус в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на купувачи Cardiotonus

Евгени, на 41 години:

Не мислех, че хипертонията може да се излекува, защото в аптеките тогава и лекарствата не предлагат такива препарати, а само такива, които трябва да се пият с години и да се пропусне 1 прием – веднага лошо здраве. На следващия медицински преглед ме посъветваха да опитам капсулите Кардиотонус, виждайки, че с годините кръвното ми налягане само се влошава. Според отзивите на лекаря е много вероятно това средство да ми помогне и ще мога да се откажа от всички останали лекарства. Разбира се, закупих, тъй като перспективата беше много примамлива. Пих лекарството в продължение на един месец и наистина налягането в гърдите вече го няма, главоболието изчезна, все още нямам нужда от хапчета. Добро лекарство, ако е необходимо, ще продължа да купувам.

Дария, на 50 години:

Имам наднормено тегло и много болести на неговия фон, трябва да пия много хапчета всеки ден. Напоследък започнах да се притеснявам от високо кръвно налягане, съседката ми каза, че го намалява с помощта на Кардиотонус. Ориентирайки се по нейните отзиви, поръчах тези капсули. Колко пъти скочи налягането, взех ги, не видях никакъв резултат, че пия, че не пия. Някакви глупости, реших, че съседката е просто внушаема повишена и искаше да остави отрицателен преглед на Cardiotonus, за да спаси от безполезно харчене същите наивници като мен. Но съседът ми каза, че аз сам съм си виновен, инструкциите трябвало да прочета, а там пише, че лекарството действа само при курс на лечение и да го приемам само при скокове на налягането неефективно. Вече започнах да се лекувам правилно, може би ще видя положителен ефект.

Галина, на 64 години:

Имам хипертония, захарен диабет и висок холестерол. Пиех лекарства само по предписание на терапевта, от време на време пиех витамини и това е всичко, и нямаше никакво подобрение, въпреки че всичките ми заболявания са на повече от 10 години. Видях в една реклама в социалната мрежа кардиотонус от хипертония. Веднага прочетох отзивите в интернет и толкова добре го характеризирах, сякаш това беше продукт за мен! Направих заявка в сайта, обадих се с консултант и тогава реших, че все пак ще поръчам тези капсули. Взех едномесечен курс според инструкциите. Ефектът е наистина отличен. Хипертонията не ми напомня за себе си, а захарта и холестеролът са понижени, но и сега се опитвам да спазвам диета!

Олга, на 56 години:

Аз имам хипертония и съпругът ми също, затова и той не пиеше никакви хапчета, веднъж в линейката го откараха, едва не получи инсулт, след това също се лекуваше с нежелание. Тук една приятелка ми каза, че според добрите отзиви на роднина е пила Кардиотонус от налягането и сега то е в нормални граници. Това, което ме изненада, тези капсули трябва само един месец да се пие, и обичайните хапчета като винаги трябва да се вземат, и пропусна и вече се чувствам зле. Поръчах наведнъж за пълния курс на мен и съпруга ми, стриктно наблюдавах, че и той взе. В резултат на това ефектът оцени и двамата, аз се чувствам страхотно, няма главоболие сутрин, настроението е отлично, той също всичко се стабилизира. Наскоро бяха взети анализи, казаха, че стойностите на холестерола са перфектни, това също е заслуга на тези капсули!

Анна, на 32 години:

Заради многото натрупани стресове имам повишена тревожност, постоянно имах главоболие, липса на въздух, шум в ушите и скачащо кръвно налягане. Всеки ден измервах кръвното си налягане по няколко пъти, станах наистина пристрастена към тонометъра, страхувах се да не се случи нещо. На приема специалистът каза, че имам вегетативно-съдова дистония от сърдечен тип, т.е. на нервна почва налягането скача, предписа за лечение билкови капсули Кардиотонус, като каза, че нямам нужда от повече. Отзивите на лекаря, на който се доверих и започнах да се лекувам, скоро чувството наистина се подобри, в главата настъпи яснота, а преди това преминаха постоянните болки, безпокойството, спя добре. Радвам се, че успях да се отърва от това заболяване без сериозни медикаменти!

Купете сега в България