Cardiform за хипертония

Cardiform за хипертония е съвременно естествено средство за нормализиране на кръвното налягане и прочистване на кръвоносните съдове без използване на синтетични химикали. Cardiform е разработен въз основа на дългогодишни изследвания и има уникална формула, която включва полезни екстракти и билки.

Cardiform за хипертония

Съставът на Cardiform е тестван и одобрен от кардиолози. Тестовете са потвърдили високата ефективност на Cardiform: нормализиране на кръвното налягане при 98% от доброволците, укрепване на кръвоносните съдове с 97%.

Cardiform купи в България
Cardiform цена

Колко струва Cardiform от хипертония? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Cardiform при хипертония

 • Намалява кръвното налягане до нормално. Cardiform съдържа комплекс от активни вещества, които отпускат кръвоносните съдове, намаляват образуването на кръвни съсиреци, премахват възпалението. Това ви позволява да върнете кръвното налягане до нормални стойности.
 • Помага за прочистване на кръвоносните съдове. Cardiform спомага за разтварянето и отстраняването на холестеролните плаки, калциевите соли и токсините от стените на съдовете. Съдовете се почистват, луменът им се увеличава.
 • Укрепва стените на кръвоносните съдове. Благодарение на антиоксидантите в Cardiform намалява чупливостта на кръвоносните съдове, повишава тяхната еластичност и здравина. По този начин се намалява рискът от спукване на съдовете.
 • Подобрява мозъчното кръвообращение. Приемът на Cardiform възстановява кръвообращението в малките мозъчни съдове. Това премахва главоболието, замайването, подобрява паметта и вниманието.
 • Нормализира холестерола. Cardiform намалява лошия холестерол и увеличава полезния холестерол, като регулира липидния метаболизъм.
 • Повишава работоспособността. Благодарение на подобрената циркулация на кръвта във всички органи, тялото получава повече кислород и хранителни вещества. Това дава прилив на сила и енергия.

Състав на Cardiform

 1. Екстракт от маслинови листа. Съдържа олеуропеин – мощен антиоксидант, който укрепва кръвоносните съдове, предотвратява тромбозата и намалява възпалението.
 2. Екстракт от листа на гинко билоба. Подобрява микроциркулацията в кръвоносните съдове на мозъка, премахва замайването и шума в ушите.
 3. Витамините от група В участват в регулирането на кръвното налягане и намаляват нивото на хомоцистеина – маркер за увреждане на съдовете.
 4. Магнезият и калият отпускат стените на кръвоносните съдове, намаляват тромбозата и стабилизират сърдечния ритъм.
 5. Ресвератролът от червеното грозде има мощно антиоксидантно действие, укрепва еластичността на кръвоносните съдове, предотвратява образуването на плаки.
 6. Л-аргининът стимулира производството на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и подобрява притока на кръв.

Инструкции за употреба

 • Препоръчителна доза – по 1 капсула 2 пъти дневно.
 • Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, курсът може да се повтори.

Къде да купя Cardiform

Cardiform може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Cardiform в аптеката

В момента не можете да закупите Cardiform от хипертония в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Константин, кардиолог:

От няколко години препоръчвам Cardiform на моите пациенти с хипертония. Това е едно наистина ефективно и безопасно средство, което може да възстанови работата на сърдечносъдовата система. Cardiform има уникален състав, базиран на естествени съставки. Той позволява не само да се намали налягането, но и да се укрепят кръвоносните съдове и да се подобри тяхната еластичност. След курс на лечение с Cardiform състоянието на пациентите се подобрява значително – изчезва главоболието, намаляват задухът и сърцебиенето.

Мария, общопрактикуващ лекар:

В продължение на много години посещавам пациенти с хипертония. Cardiform е най-доброто решение за нормализиране на кръвното налягане и предотвратяване на усложненията. Имам пациенти, които приемат Cardiform от 5-7 години и кръвното им налягане остава нормално. Това е доказателство за отличното качество и безопасност на продукта. Убеден съм, че Cardiform ще помогне на много хора да възвърнат здравето на съдовете си и да избегнат опасните последици от хипертонията.

Отзиви на клиенти за Cardiform

Иван, 59 години:

Винаги съм имал високо кръвно налягане, но не съм му обръщал внимание. Когато започнаха главоболието, световъртежът и болката в сърдечната област, разбрах, че е време да направя нещо. Мой приятел ми препоръча Cardiform като безопасно естествено средство за защита. Изкарах курса и кръвното ми налягане се нормализира! Сега се чувствам много по-добре, главата ми е ясна, нямам болки.

Мария, на 67 години:

Отдавна съм диагностицирана с хипертония. Пиех различни хапчета, но те предизвикваха странични ефекти под формата на гадене и слабост. А от Cardiform получих само здраве! В рамките на един месец от приема му кръвното ми налягане се нормализира и спрях да имам главоболие. Сега вече съветвам всички, които познавам, за Cardiform.

Сергей, на 53 години:

Започнах да приемам Cardiform, след като научих, че имам високо кръвно налягане. Исках да избегна усложнения в бъдеще. Изкарах курса и сега кръвното ми налягане е 120/80 – перфектно. Чувствам се бодър, работоспособността ми се повиши. Много съм доволен от резултата, ще пия Cardiform редовно за профилактика.

Олга, на 46 години:

След раждането кръвното ми налягане се повиши, започнах да имам чести главоболия. Лекарят ми препоръча Cardiform като нежно средство за защита без химикали. Бях много притеснена, че хапчетата ще навредят на здравето ми. Но Cardiform е напълно естествен, спокойно изпих курса. Сега всичко е наред с кръвното налягане, чувствам се здрава.

Анна, на 55 години:

Заради хипертонията често се чувствах слаба и уморена, беше ми трудно да се концентрирам върху работата. Cardiform прочисти кръвоносните ми съдове, сякаш се родих отново! Главоболието ми изчезна и имам повече енергия. Сега кръвното ми налягане е стабилно и мога да изпълнявам задълженията си без умора. Много съм доволен от резултата.

Купете сега в България