Bluestone за потентност

Bluestone е билков комплекс, предназначен за възстановяване на мъжкото здраве. Той съдържа естествени съставки като L-аргинин, ликопен и кверцетин, които са мощни вещества за възстановяване на простатата.
Bluestone за потентност
Ползите от Bluestone включват облекчаване на възпалението и болката, подобряване на сперматогенезата, възстановяване на урината, удължаване на половия акт, повишаване на либидото и по-силно усещане по време на оргазъм.

Bluestone се предлага в две форми: капки и капсули. Продуктът ще ви помогне да се отървете от болката и проблемите, свързани с простатит, и да си възвърнете пълноценния сексуален живот.

Bluestone купи в България
Bluestone цена

Колко струва Bluestone за потентност? Можете да откриете актуалната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Bluestone

Когато се комбинират с капките Bluestone, капсулите имат следните свойства:

 • Облекчаване на възпалението на простатата;
 • Облекчаване на болката и уринирането;
 • Възстановяване на мъжката урогенитална система, подобряване на качеството и подвижността на сперматозоидите;
 • Повишаване на нивото на тестостерона и предотвратяване на повторната поява на възпаление на простатата;
 • В същото време ефективността на Bluestone се увеличава 3 пъти.

Освен това капсулите помагат:

 • Възстановяване на потентността;
 • Възстановяване на сексуалната активност;
 • Борба с еректилната дисфункция;
 • Култивиране на по-силна възбуда и създаване на по-ярка емоция по време на оргазъм.

Състав на капките и капсулите Bluestone

Капки син камък:

 1. L-аргинин;
 2. Биотин;
 3. Екстракт от ашваганда;
 4. Екстракт от епимедиум;
 5. Екстракт от горчив портокал;
 6. Екстракт от сабал палмето.

Капсули син камък:

 1. Екстракт от ашваганда;
 2. Екстракт от муира пуама;
 3. Тонгкат Али екстракт;
 4. Екстракт от листа на дамиана;
 5. Екстракт от корен на перуанска мака;
 6. Синя спирулина;
 7. Екстракт от семена на гуарана;
 8. Аспартинова киселина;
 9. Сминдух;
 10. Ликопен;
 11. Кверцетин.

Инструкции за употреба

Капки:

Разтворете 10-15 капки в чаша вода и пийте 1 или 2 пъти дневно в зависимост от курса (курсът се определя индивидуално).

Капсули:

Приемайте по 1 капсула 1 или 2 пъти дневно по време на лечението (курсът се определя индивидуално).

Къде да купя Bluestone за потенция

Bluestone може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Bluestone в аптеката

Понастоящем не можете да закупите Bluestone за потентност в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви от специалисти

Ирина Зимина, уролог:

Bluestone е лекарство, което напълно промени представата ми за лечение на еректилна дисфункция. Всички мои пациенти, на които съм препоръчала Bluestone, отбелязват значително подобрение на потентността и сексуалната активност. Продуктът е наистина ефективен и безопасен и аз уверено го препоръчвам на моите пациенти.

Евгени Чернов, андролог:

Като андролог с дългогодишен опит мога уверено да кажа, че Bluestone е едно от най-ефективните средства за възстановяване на потентността. Уникалният му състав и високата степен на безопасност го правят идеален избор за мъжете, страдащи от еректилна дисфункция. Резултатите, които съм наблюдавал при моите пациенти, говорят сами за себе си – Bluestone наистина действа.

Ангелина Богданова, сексолог:

Bluestone е революционно средство, което помага на мъжете да възвърнат пълноценния си сексуален живот. В моята практика виждам как Bluestone оказва положително въздействие върху потентността и сексуалното благополучие на мъжете. Той не само увеличава ерекцията, но и подобрява сексуалното удоволствие и самочувствието. Препоръчвам Bluestone на всички мои пациенти и те остават доволни от резултатите.

Мнения на клиентите на Bluestone

Иван, 51 г.

След като страдах от простатит в продължение на 8 дълги години, Bluestone промени живота ми. Жена ми се върна, а любовниците ми са възхитени от енергията ми. Отново съм на върха на сексуалната активност и съм готов да скачам цяла нощ!

Петър, на 53 години

Най-накрая успях да се почувствам като истински мъж благодарение на Bluestone. Болката от ходенето до тоалетната вече я няма. А какво да кажем за секса? Вече съм в състояние да задоволя всяка жена!

Красимир, на 67 години.

Момчета, изборът е ясен: или 10-15 сеанса масаж на простатата и прием на антибиотици без гаранция за пълно излекуване, или курс на Bluestone и забравете за простатита! Видях ефекта за една седмица: никакви болки, никакви нощни събуждания и страхотен сексуален живот!

Максим, на 45 години

Това е истински дар от Бога! Вече не съм измъчван от простатит, проблемите ми със сексуалната функция са изчезнали. Сега мога да се наслаждавам на секса както никога преди.

Алексей, на 49 години

Животът ми се промени с Bluestone. Имах простатит, имах сексуална слабост, а сега отново съм млад и енергичен. Партньорката ми е развълнувана от новия ни сексуален живот. Bluestone е истинска магия!

Купете сега в България