Big Size за уголемяване на пениса

Омръзна ли ви да ви се подиграват и тормозят заради малкия размер на мъжествеността ви? Несигурни ли сте в леглото с вашите партньори? Тогава е време да промените живота си към по-добро с Big Size, уникален продукт за естествено уголемяване на пениса.

Big Size за уголемяване на пениса

Big Size е наистина революционно решение за увеличаване на дължината и обиколката на пениса. Благодарение на естествения му състав и уникалната му формула ще можете значително да подобрите сексуалния си живот и най-накрая да придобиете увереност в себе си като мъж. Забравете за комплексите и срама, вашата сексуална мощ ще бъде в най-добрата си форма.

Big Size купуват в България
Big Size цена

Колко струва Big Size за уголемяване на пениса? Можете да разберете действителната цена, като кликнете върху връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Big Size

 • Значително увеличаване на дължината и обиколката на пениса. За един месец редовна употреба пенисът Ви ще увеличи дължината си с впечатляващите 7 см.
 • Подобрено качество на ерекцията. Съставките на Big Size увеличават притока на кръв към кавернозните тела, като осигуряват мощна и дълготрайна ерекция.
 • Повишена чувствителност. Продуктът повишава чувствителността на главичката, като прави усещанията по-ярки и запомнящи се.
 • Удължаване на сексуалния контакт. Благодарение на подобреното кръвоснабдяване процесът на еякулация се забавя, което ви позволява да се наслаждавате на по-дълги любовни актове.
 • Мощни, невероятни оргазми. Подобрената ерекция и повишената чувствителност ще доведат до най-ярките, вълнуващи усещания по време на оргазъм.

Съставки на Big Size

 1. Екстрактът от Centella asiatica е ефективен афродизиак, който спомага за повишаване на либидото и подобряване на ерекцията.
 2. Екстракт от листа на европейска маслина – богат на антиоксиданти, подобрява кръвообращението в областта на таза.
 3. Ментол – има леко дразнещо действие, като повишава чувствителността на главичката на пениса.
 4. Смола от акация сенегал – естествен компонент, който е част от много средства за подобряване на състоянието на мъжете.

Инструкции за употреба

 • Нанесете малко количество Big Size върху пениса и нежно масажирайте равномерно по цялата повърхност.
 • Правете лек масаж за по-добро усвояване на компонентите.
 • Използвайте 1-2 пъти дневно, сутрин и/или вечер.

Къде да купя Big Size

Big Size за уголемяване на пениса може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично уебсайтът предлага промоционални оферти. Като бонус, предоставената консултация с експерт по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Big Size в аптека

В момента не можете да закупите Big Size в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Владислав, уролог:

Като уролог често се сблъсквам с оплаквания от мъже за малкия размер на пениса. Затова с удоволствие препоръчвам да опитате естественото средство Big Size. То съдържа само безопасни растителни компоненти, които подобряват притока на кръв към пениса и постепенно увеличават размера му. Много от моите пациенти имат невероятни резултати.

Марк, консултант-сексолог:

Увеличаването на размера на пениса е съкровена мечта на много от моите клиенти. Big Size помогна на много от тях да придобият самочувствие. Ефективният и безопасен състав прави този продукт един от най-добрите в своя сегмент.

Отзиви на клиенти за Big Size

Максим, на 28 години:

Преди постоянно ме измъчваха комплекси заради малкия ми размер, беше ми много неудобно пред момичетата. От отчаяние реших да опитам Big Size – и той проработи. За един месец гаджето ми порасна с 5 см на дължина и прилична обиколка. Момичето е просто възхитено от горещите ни нощи.

Михаил, на 46 години:

С Big Size получих втори дъх. На 45-годишна възраст се чувствам отново като млад жребец – невероятни ерекции, уголемен пенис, дълги маратони в леглото. Жена ми просто сияе от щастие.

Павел, на 33 години:

Поръчах Big Size от любопитство, не очаквах такъв ефект. За един месец приятелят ми нарасна с 6 см, а усещанията по време на секс станаха по-ярки и по-дълги. Сега аз съм основният ценител на този продукт в моето обкръжение.

Алексей, на 38 години:

Проблемите в сексуалната сфера силно подкопаваха самочувствието ми на мъж. Но благодарение на Big Size всичко се промени. Огромна ерекция, 7 см по-голям пенис, мощен оргазъм – най-добрият подарък, който съм получавал през всичките години на брачния си живот.

Денис, на 41 години:

След развода напълно загубих вяра в себе си, бях комплексиран от малкия размер. Един приятел ми препоръча Big Size-а. Каква беше изненадата ми, когато за един месец имах впечатляващо достойнство. Сега новите романси са точно зад ъгъла.

Купете сега в България