Alcozar за алкохолизъм

Alcozar от алкохолизъм е естествен продукт, който ще ви помогне да победите алкохолната зависимост. Това средство е разработено от група биотехнолози специално за борба с един от най-разпространените и опасни навици на съвременното общество.

Alcozar за алкохолизъм

За разлика от много други методи, Алкозар действа нежно и ефективно благодарение на уникалната си формула от натурални екстракти. Този нов продукт ще ви помогне в най-кратки срокове да забравите за вредната страст към алкохола, която трови живота ви.

Само след няколко дни редовна употреба на Алкозар ще усетите как желанието да пиете прекалено много изчезва. Ще се изненадате как дългогодишното желание за алкохол ще изчезне! Вместо да искате да се отпуснете с чаша вино, ще почувствате безразличие или дори отвращение към алкохола.

Alcozar да купуват в България
Alcozar цена

Колко струва Алкозар за лечение на алкохолизъм? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Алкозар

 • Съдържа само естествени компоненти, безопасен е и не предизвиква странични ефекти. Позволява Ви да използвате Алкозар дълго време без риск за здравето.
 • Ефективно блокира желанието за консумация на алкохол. Алкозар действа на мозъчно ниво, като блокира рецепторите, отговорни за желанието за алкохол.
 • Той елиминира синдрома на махмурлука и предизвиква отвращение към алкохола. Компонентите на Алкозар неутрализират продуктите от разграждането на алкохола, като елиминират махмурлука. А също така формират трайно отвращение към алкохола.
 • Възстановява черния дроб и други органи след продължителна консумация на алкохол. Алкозар съдържа мощни антиоксиданти, които неутрализират токсините и задействат процесите на регенерация.
 • Подобрява нервната система, паметта и вниманието. Компонентите на Алкозар оптимизират баланса на невротрансмитерите, подобрявайки когнитивните функции.
 • Повишава настроението, премахва депресията. Нормализира нивото на серотонин и други хормони, отговорни за доброто настроение.

Състав на Alcozar

 1. Екстрактът от прополис съдържа флавоноиди, които предпазват чернодробните клетки от токсини и подпомагат регенерацията на черния дроб.
 2. Екстрактът от пуерария е богат на аминокиселини, които успокояват нервната система и подобряват съня.
 3. Екстрактът от шипка премахва излишните течности от организма, като улеснява работата на бъбреците и черния дроб.
 4. Екстрактът от мента премахва гаденето и главоболието след интоксикация.
  Екстрактът от женско биле свързва и премахва токсините, като прочиства кръвообращението.
 5. Екстрактът от жълт кантарион стимулира черния дроб, като ускорява метаболизма на алкохола.
 6. Алфа-липоевата киселина е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от стрес.

По този начин всички компоненти на Алкозар се допълват взаимно, осигурявайки цялостен лечебен ефект при алкохолизъм.

Инструкции за употреба

Alcozar трябва да се приема 2 пъти дневно по време на хранене. Достатъчно е прахът да се разтвори в чаша вода. Продължителността на курса е 1 месец. За да се постигне траен резултат, приемът може да се повтори.

Къде да купя Alcozar

Алкозар е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Alcozar в аптеката

Към момента не можете да закупите Алкозар в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Анна, психолог:

В практиката си често се сблъсквам с проблема на алкохолната зависимост. Дълго време не можех да намеря ефективно средство, с което да помогна на такива пациенти. Но след като се запознах с Алкозар, мога уверено да го препоръчам като надежден и безопасен метод за избавяне от зависимостта. Още след един месец прием на Алкозар желанието на пациентите за алкохол изчезва, здравето и настроението им се подобряват. Виждам, че този продукт наистина помага на хората да възвърнат контрола над живота си.

Алексей, нарколог:

За много години работа в клиниката съм изпробвал много методи за лечение на алкохолизъм. За съжаление, не всички от тях са ефективни. Алкозар се превърна в истинско откритие за мен. Това е природен комплекс, който помага да се отървете от зависимостта бързо и безболезнено. След курс на прием на Алкозар при пациентите се нормализира сънят, подобряват се паметта и вниманието, изчезва раздразнителността.

Отзиви на купувачи Alcozar

Анна, на 27 години:

Дълго време не можех да се накарам да спра да пия. Алкохолът беше за мен начин да се отпусна след работния ден. Но с течение на времето осъзнах, че пиенето съсипва живота ми. Приятели ме посъветваха да опитам Alcozar. Още след една седмица от приема му спрях да изпитвам желание да пия. Този естествен комплекс наистина върши чудеса!

Павел, на 35 години:

Стресът в работата ме тласна към алкохола. Започнах да се прибирам вкъщи и веднага си наливах по един шот, за да се отпусна. В продължение на няколко години от чаша преди лягане това прерасна в истински проблем. Но курсът на прием на Алкозар ми помогна да си върна трезвия живот. Сега мога да контролирам действията си и да се чувствам свободен.

Джулия, на 42 години:

Съпругът ми винаги е обичал да пие с приятели по празниците. Но с течение на времето алкохолът напълно завладя съзнанието му. Започна да си поръчва питиета вкъщи и изчезваше за дни наред. Не знаех какво да правя, докато не научих за Alcozar. Този природен комплекс върна любимия ми в нормално състояние. Много благодаря на създателите му!

Андрей, на 38 години:

След развода ми изпаднах в състояние на пиянство. Можех да остана до късно в бара, а след това едва да се прибера вкъщи. Това продължи няколко месеца, докато един приятел не ми препоръча Алкозар. Само след няколко седмици от приема му се почувствах отвратен от алкохола. Този продукт ми помогна да тръгна по пътя на корекцията.

Олег, на 44 години:

Когато бях млад, често пиех с приятелите си и не виждах в това проблем. Но с течение на времето пиенето се превърна в норма на живота ми. Осъзнах, че трябва да променя нещо, когато случайно разбрах за Alcozar. След един курс на прием на Alcozar сякаш се родих отново. Сега съм трезвен и съм щастлив, че успях да се преборя с тази зависимост.

Купете сега в България