Alcoferol за алкохолизъм

Alcoferol е разработка на учените, която ви позволява ефективно да се борите с алкохолната зависимост. Това е 100% натурален продукт, абсолютно безопасен за здравето.

Alcoferol за алкохолизъм

Alcoferol помага да се спре употребата на алкохол и да се върнете към нормален живот без депресия и сривове.

Alcoferol купи в България
Alcoferol цена

Колко струва Alcoferol? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Alcoferol

  • Премахва психологическата зависимост от алкохола. Alcoferol намалява желанието за алкохол, като елиминира психологическата привързаност. Човек спира да мисли за алкохол и не изпитва желание да пие.
  • Предотвратява сривове и депресия. Благодарение на естествените успокояващи компоненти Alcoferol нормализира нервната система, като предотвратява сривове и депресия при отказване от алкохола.
  • Намалява риска от запек. Редовният прием на Alcoferol намалява до минимум вероятността от тежко пиене и рецидиви.

Състав на Alcoferol

  1. Екстракт от жълт кантарион. Той има успокояващо действие, облекчава тревожността и раздразнителността.
  2. Екстракт от корен на елекампан. Укрепва нервната система, облекчава напрежението и стреса.
  3. Екстракт от цветове на пасифлора. Притежава лек седативен ефект, подобрява съня.
  4. Екстракт от пелин. Стимулира функцията на черния дроб, подпомага изхвърлянето на токсините от организма.

Инструкции за употреба

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема 1 месец. Ако е необходимо, курсът може да се повтори.

Къде да купя Alcoferol

Alcoferol е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Alcoferol в аптеката

В момента не можете да закупите Alcoferol в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Амалия, нарколог:

В моята практика често препоръчвам на пациентите Alcoferol като помощно средство при лечението на алкохолизъм. Този природен комплекс облекчава желанието за алкохол, премахва раздразнителността и тревожността. Alcoferol помага на пациентите да преминат по-лесно през рехабилитационния период и значително намалява риска от срив.

Мирослав, психотерапевт:

Оценявам положително ефекта на Alcoferol. Той е отлично психотерапевтично средство за подпомагане на хора с алкохолна зависимост. Компонентите на Alcoferol стабилизират емоционалното състояние, премахват тревожността и депресията. Това повишава ефективността на психотерапията 2-3 пъти.

Отзиви на купувачи на Alcoferol

Мария, на 35 години:

Страдах от алкохолизъм в продължение на около 5 години. Редовно се напивах вечер сама вкъщи. Мислех, че мога да се справя сама, но само се влошаваше. От отчаяние си купих Alcoferol. И не можах да повярвам на очите си, желанието за алкохол изчезна! Бях се родил отново, имах сили да спортувам и да общувам с приятели. Вече 3 месеца съм трезвен!

Андрей, на 42 години:

В продължение на 20 години пиеше бира всеки ден по 2-3 бутилки. Здравето ми стана доста лошо, черният ми дроб постоянно боледуваше, не можех да работя нормално. Мислех, че нищо няма да ми помогне. Но Alcoferol се справи! Почти веднага загубих влечението към алкохола, появи се яснота в главата и добро настроение. Изпих само 1 курс и завинаги забравих за бирата!

Олга, на 39 години:

Съпругът ми пиеше много и често ме биеше в пияно състояние. Тайно добавях към храната му Alcoferol. Ефектът надмина очакванията! Той спря да пие, стана мил и грижовен. Отношенията ни се подобриха и отново сме щастливи заедно. Благодаря много на създателите на Alcoferol!

Юри, 28 години:

Аз съм млад човек, но вече успях да пия заради проблеми в работата. Пиех всеки ден, криех бутилките от съпругата си. Тя случайно намери Alcoferol и започна да ми го натрапва. Спрях да пия и дори не го забелязах! Просто не исках, въпреки че преди не можех да издържа без бутилка бира. Това е като чудо!

Петър, на 54 години:

20 години пиене ми навредиха сериозно на здравето. Жена ми ме убеди да опитам Alcoferol. Бях скептично настроен, но резултатът надмина очакванията. След един курс на прием забравих за алкохола, като с ръка се махна. Дори ми беше странно, че беше толкова лесно. Възвърнах си доброто здраве и настроение. Препоръчвам го!

Купете сега в България