ABSlim за отслабване

Кажете сбогом на болезнените диети и изтощителните тренировки! Запознайте се с ABSlim – естествено средство за безопасна и ефективна загуба на тегло.
ABSlim за отслабване

Този продукт работи на принципа на активиране на процеса на кетоза, което позволява на организма да изгаря мастните депа и да освобождава енергия. ABSlim не само осигурява бърза загуба на тегло, но и съживява тялото отвътре навън.

ABSlim е безопасно и много ефективно средство за отслабване, без да вреди на здравето ви. Още след един месец ще усетите разликата – дрехите ви ще станат по-свободни, енергията и бодростта ще се върнат.

ABSlim купи в България
ABSlim цена

Колко струва ABSlim за отслабване? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на ABSlim

 • Бързо постигане на състояние на кетоза. ABSlim ускорява навлизането на организма в състояние на кетоза само за 40-50 минути, което обикновено отнема от 7 до 10 дни. Това позволява на тялото да започне да изгаря мастните запаси почти веднага.
 • Потискане на апетита. Навлизайки в състояние на кетоза, организмът престава да изпитва постоянен глад, което улеснява процеса на отслабване и премахва необходимостта от постоянна борба с изкушенията.
 • Подобрено храносмилане. Компонентите, включени в ABSlim, като бромелаин и папаин, допринасят за разграждането и усвояването на протеини, мазнини и въглехидрати, като подобряват процеса на храносмилане.
 • Детоксикация. Гуараната и екстрактът от кумкуат спомагат за изхвърлянето на токсините от организма, като го прочистват и подобряват цялостното здраве.
 • Нормализиране на нивата на холестерола. Благодарение на свойствата на бромелаина и ниацина, ABSlim поддържа здравословни нива на холестерола в кръвта.

Състав на ABSlim

 1. Бромелаин. Този ензим, съдържащ се в ананаса, активира разграждането на сложните липиди, протеини и мазнини, като понижава нивата на холестерола в кръвта и подобрява храносмилането.
 2. Тирозин. Аминокиселина, която намалява натрупването на мазнини в тялото, потиска прекомерния апетит и подобрява настроението чрез производството на серотонин.
 3. Екстракт от кумкуат. Подпомага изгарянето на излишните мазнини, нормализира храносмилателните процеси и ускорява метаболизма.
 4. Папая. Съдържа ензима папаин, който, подобно на човешкия стомашен сок, спомага за разграждането на мазнините и протеините, като улеснява храносмилателния процес.
 5. Гуарана. Стимулира процеса на липолиза (изгаряне на мазнини), премахва токсините, предотвратява отлагането на нови мастни депа и стабилизира нивата на холестерола.
 6. Джимнема. Блокира усвояването на захарта в стомашно-чревния тракт, като намалява апетита и желанието за сладко, както и нормализира нивата на кръвната глюкоза.
 7. Ниацин. Подобрява метаболизма на мазнините и въглехидратите, намалява холестерола и подпомага усвояването на протеините.

Инструкции за употреба

 • За най-добри резултати се препоръчва да разтворите 20 капки ABSlim в 100 ml вода и да приемате 1-2 пъти дневно.
 • Продуктът може да се използва както като част от кето диета, така и като допълнение към здравословния начин на живот.

Къде да купя ABSlim

ABSlim за отслабване може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете ABSlim в аптеката

В момента не можете да закупите ABSlim в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на експерти

Олег, диетолог:

Като практикуващ диетолог, често се сблъсквам с пациенти, които изпитват затруднения да отслабнат поради липса на мотивация, постоянно чувство на глад и загуба на сили при диетите. ABSlim е отлично решение на тези проблеми. Благодарение на уникалния си състав този продукт ефективно потиска апетита, като активира процеса на кетоза и ускорява изгарянето на мастните депа. В същото време организмът получава необходимите витамини и минерали, като по този начин се избягва недостигът на хранителни вещества. Препоръчвам ABSlim на моите пациенти като безопасна и ефективна добавка за отслабване.

Анна, фитнес инструктор:

В практиката си често работя с хора, които се оплакват от забавен метаболизъм и трудности с изгарянето на мазнините въпреки интензивните тренировки. За такива случаи препоръчвам ABSlim – естествен продукт, който наистина помага за ускоряване на метаболизма и ускоряване на процеса на отслабване. Благодарение на бромелаина ABSlim спомага за по-доброто усвояване на протеините, мазнините и въглехидратите, което е от съществено значение за поддържането на мускулната маса по време на отслабване. В допълнение, екстрактите от гуарана и кумкуат елиминират токсините, като прочистват организма. В комбинация с правилно хранене и редовни физически упражнения ABSlim осигурява отлични резултати.

Михаил, ендокринолог:

Като ендокринолог често се сблъсквам с пациенти, страдащи от затлъстяване и свързаните с него заболявания като диабет и нарушения на липидния метаболизъм. В такива случаи е изключително важно не само да се постигне намаляване на теглото, но и да се нормализират здравните показатели. ABSlim е отличен помощник в това трудно начинание. Съдържащите се в състава му гимнема и ниацин спомагат за подобряване на въглехидратния и мастния метаболизъм, за намаляване на нивата на кръвната захар и холестерола. Освен това бромелаинът има противовъзпалително и обезболяващо действие, което е много полезно при затлъстяване. Въз основа на професионалния си опит уверено препоръчвам ABSlim като ефективна и безопасна добавка за отслабване и корекция на метаболитни нарушения.

Отзиви на клиенти за загуба на тегло ABSlim

Вероника, на 29 години:

Толкова дълго време мечтаех да намеря стройна фигура, но всички опити за отслабване се проваляха заради най-силното чувство на глад. Опитах различни диети, но постоянно се съсипвах, като изяждах всичко, което ми попаднеше под ръка. Това ужасно чувство на неспособност да контролирам апетита си тровеше живота ми. Но когато започнах да приемам ABSlim в комбинация с нисковъглехидратна диета, всичко се промени. Този продукт буквално се превърна в моето спасение – апетитът ми чувствително намаля, спрях да изпитвам постоянен зверски глад. И за 3 месеца успях да отслабна с 15 кг. Най-накрая се сдобих с фигурата, за която мечтаех толкова дълго време. Загубата на тегло беше плавна, безопасна, без изтощителни тренировки и постоянно чувство на умора. АБСлим беше откритие за мен – той наистина действа и помага да се отслабне без вреда за здравето. Горещо го препоръчвам.

Андрей, на 38 години:

След раждането съпругата ми дълго време беше в депресия, защото не можеше да възвърне предишната си стройна фигура. Опита се да седне на строги диети, много упражнения във фитнеса, но всичко това без резултат – излишните килограми не изчезваха никъде. Жена ми губеше самочувствие, настроението ѝ се влошаваше. Виждах колко ѝ е трудно и бях много притеснен. Но един ден чухме за нов продукт ABSlim за отслабване и решихме да го опитаме. След един месец редовна употреба съпругата ми започна да вижда първите положителни промени – дрехите ѝ станаха по-свободни, имаше ясни очертания на талията. А след 4 месеца тя буквално се върна към предишните си форми. Беше просто невероятно – ABSlim наистина й помогна да свали около 15 кг и да възстанови зашеметяващата си фигура след раждането. В същото време на съпругата ми не ѝ се налагаше да се изтощава във фитнеса или да спазва драконови диети. Искам да благодаря на създателите на ABSlim от все сърце. Това е удивително ефективно и същевременно напълно безопасно средство, което върна щастието и самочувствието на съпругата ми.

Ирина, на 46 години:

На моята възраст е наистина много трудно да се постигне стройна фигура. Изпробвала съм много начини за отслабване – строги диети, изтощителни тренировки, всевъзможни хапчета и ултрамодерни методи. За известно време резултатът беше налице, но след това теглото неизменно се връщаше или дори се увеличаваше. Беше ужасно разочароващо – толкова много усилия бяха пропилени. Но преди около година случайно научих за един иновативен продукт за отслабване ABSlim. Първоначално се отнесох скептично към рекламните обещания, но все пак реших да рискувам и да го пробвам. И се оказа, че това е най-доброто решение в живота ми. Започнах да приемам ABSlim на курсове в комбинация с умерена диета. И резултатът просто ме шокира – за първите 3 месеца от приема му успях да сваля цели 12 килограма. И отслабването беше много комфортно, без мъчително чувство на глад, умора и други разходи. След курса на АБСлим фигурата ми стана много по-стройна и стегната. Най-накрая, след толкова много години на неуспешни опити, намерих желаната стройност и увереност в собствената си привлекателност.

Алексей, на 33 години:

Преди няколко години животът ми рязко се промени – преминах на заседнала работа в офис с нередовно и нездравословно хранене в движение. Много бързо това се отрази на физическата ми форма – буквално за една година толкова напълнях, че едва успявах да закопчая колана на панталона си. Коремът ми се издуваше все повече и повече, дрехите ми бяха грозни и тесни, а енергията ми стигаше само да стигна от леглото до компютъра и обратно. Започнах да ненавиждам отражението си в огледалото, самочувствието ми започна да спада. В един момент осъзнах, че не мога да продължавам така, иначе теглото щеше да расте като снежна топка. Добре, че в този момент моята приятелка ме посъветва да опитам добавката ABSlim в комбинация с кето диетата. Първоначално бях скептично настроена към тази идея, но реших, че няма да е по-лошо. И о, колко се радвах, че послушах съвета на приятелката си. След един месец прием на капките ABSlim забелязах първите резултати – започнах да тежа с 6 кг по-малко, а за 4 месеца свалих 19 кг. Беше просто невероятно – мазнините се топяха пред очите ми, коремът ми започна да се маха, коланът на панталона ми висеше. Но най-важното – възвърнах си предишната енергия, жизненост и самочувствие. Приемайки ABSlim, нито веднъж не усетих спад в енергията или дискомфорт. Това е невероятен продукт, който наистина действа и помага за бързото сваляне на излишните килограми, без да вреди на здравето ви.

Олга, на 51 години:

Дъщеря ми дълги години се измъчваше от наднормено тегло и проблеми с хормоналния фон, заради които често имаше развалено настроение, появяваха се резки промени, изблици на раздразнителност. Бедното момиче беше много комплексирано заради пълнотата си и невъзможността да отслабне, въпреки всички диети и физическа активност. Виждах колко много я депресира това и бях много притеснена. Ето защо, когато случайно научих за ново естествено лекарство за отслабване АБСлим, веднага разказах на дъщеря си за него. Тя възприе тази информация с ентусиазъм и веднага си купи курс на ABSlim. Дъщеря ми приемаше този продукт стриктно според инструкциите в продължение на 3 месеца. И резултатите просто ни изумиха и двамата. През този период тя не само отслабна с цели 14 килограма, но и стана забележимо по-весела, уравновесена, отърва се от честите промени в настроението. Очевидно това се дължи на факта, че ABSlim по някакъв начин нормализира хормоналния фон в организма.

Във всеки случай промените бяха невероятни. Дъщеря ми беше буквално преобразена – стройна, стегната и сияеща от щастие. Тя постоянно носеше нещо свободно, за да скрие излишните килограми. Сега с удоволствие носеше тесни рокли и топове, щастлива от новата си стройност. Настроението ѝ се стабилизира, вече не страдаше от резки колебания. Дъщеря ми възвърна увереността си в себе си, в своята сила и привлекателност.

Бях просто безкрайно доволна да видя тази драматична промяна. В края на краищата в продължение на много години наблюдавах мъките ѝ и не можех да ѝ помогна. И тогава само за няколко месеца прекрасният продукт ABSlim помогна на дъщеря ми да намери едновременно стройност и душевно равновесие. Това е един наистина невероятен, може да се каже революционен продукт. Безопасен, естествен и същевременно невероятно ефективен. Много благодаря на създателите на ABSlim за това, че донесоха щастие на дъщеря ми и на нашето семейство. От все сърце препоръчвам този продукт на всички, които мечтаят да отслабнат и да намерят хармония на тялото и душата.

Купете сега в България